Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo k dronom
- Dron môže pristávať aj vo vyššej tráve. Jednoduchá montáž na dron.
- som rád že som to zohnal
- Výborná záruka.
- čo mam viac napísať potreboval som ich. Pri pristavani som poskodil dve potreboval som nahradu.
- Dobra vec,
plnia svoju funkciu, s dronom sa pristava lepsie
su skladne a celkom pasuju na dron- dron sa da s nimi poskladat a vlozit do kufrika pre dron
- prevedenie
- výkon
- ochrany na nabianie
- nepoškoduje batériu v aute
- veľkosť
Jediná originálna nabíjačka do auta na DJI Mavic Air 2. Výkon je perfektný do dvoch hodín nabije batériu. Možnosť spojiť s nabíjacou platničkou na 3 batérie. Obrovskú nevýhodu vidím v cene. naozaj by mohla byt menšia. Poprípade povodna nabíjačka mohla mat len redukciu na zakúpenie do auta. Kvitujem ochrany v nabíjačke. Nabíjačka by mohla byť ale menšia.
produkt je kvalitný spolahlivý
Reakcia obchodu SmartWear.sk
Dobrý deń,
teší nás že ste spokojný (smiley)
s pozdravom tím SmartWear.sk
Po aktualizácii batéria pracuje na 100%.
Dronom sa Úžasne dá pozorovať krajina. Krasne videá a fotky, ktoré človek iným sposobom nedosiahne. Autonabijacka v celku rýchle nabije baterku.
- Nabijanie zaloznych baterii
Môžem o pár minút dlhšie lietať
- tichšie
- Úžasná vecička keď sa využíva spolu s dronom DJI Mavic pro. (FPV Úžasné)
- Kvalitné spracovanie všetkých dielov.
- Pohodlné
- Čistý obraz
- Luxusne zabalené.
- Váha - keď to má človek dlhšie nasadené. Avšak nijak strašne.
- Gumeným tesnením okolo očí z bokov preniká svetlo na obrazovku a nevidieť dôležité informácie na stranách obrazovky. (Keď má človek príp dieťa užšiu makovicu :-D )
Reakcia obchodu ROBOT WORLD
ďakujeme Vám za nákup u nás a napísanie recenzie. Sme radi, že robot slúži k Vašej plnej spokojnosti.
S pozdravom,
- Inteligentný akumulátor
výborný produkt
zaťiaľ asi lepšie mie je
paráda
nemám ešte skúsenosť
- výborné usporiadanie prepážok a úsporné uloženie dronu
Zobrazujem 221 - 240 zo 301 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...16 Ďalšie »